Cvetna haljinica / Flower dress MADE BY ME

Dobrodosli opet na moj blog i u danasnjem postu cu vam predstaviti novu haljinicu koju sam sasila. Moram da odam priznanje ovom materijalu jer ne znam kako je moguce da se meni  sarenilo dopalo. Naravno imala sam malu pomoc pri krojenju od strane svoje koleginice sa posla jer jos uvek nisam strucna u tom delu.

Primetila sam da se ovaj karner- stil opet vratio u modu i iskreno ja sam odusevljena svakim komadom koji sam ugledala na ovaj fazon. Obozavam gola ramena i samim tim mi se ovo i svidja. Ova haljinica je udobna, leprsava i izuzetno laka za nosenje. Verujem da i svaka od vas voli ovakve hajlinice.


Welcome to my blog again and in this new post I will represent you this cute dress that I sewed. I have to give a credit to this design because I do not wear such colorful clothes. I had a little help with tailoring this dress and that was my colleague from work.

I noticed that this flounce style is up on road again and honestly I am trilled because of that. I love bare shoulders. 

This dress is comfortable, swaying and easy to wear. I believe every one of you love these dresses.

1

 

2

3

7

Leto je na izmaku u Podgorici a ja iz ove udobne haljinice uskacem u cizme, zimsku jaknu i farmerice i hitam ovaj vikend da provedem na Zabljaku. Naravno da i vi idete sa mnom jer sam uvek aktivna na svojoj Instagram stranici. Uzivajte u vikendu i ljubim vas :*


Summer is slowly going away from Podgorica, and I am jumping out of this dress into a winter jacket and warm clothes because I will spend my weekend on Zabljak. You can go with me because I am always active on my Instagram account. Kisses :*