Desk essentials

Dobro veče drage moje, dugo sam htela da napravim ovaj post, i pokušavala da uhvatim dobro svetlo u sobi, ali mi nije uspevalo nikako. Okružena sam zgradama, napolju je tmurno i nikako nemam pravu dnevnu svetlost u sobi pa su zbog toga fotografije ovakve. Znam da nisu perfektne ali nadam se da će vam se dopasti.

Good evening my ladies, I wanted to make this post for so long and I was trying to capture a good light in my room but that was impossible. I am surrounded with buildings and the weather is awful. And that is the reason why the pictures are like this. I hope you will like it.

1

Uvek sam bila ljubitelj knjiga, knjiških sitnica, olovaka i kreativnog nereda u kome se radi. I kada god dolazim kod nekoga ukoliko ima pisaći sto na kome radi, obožavam da zavirim i da vidim od čega se sastoji.

I was always a book lover, lover of notepads, pencils and creative chaos where I work. Even when I go to someone I always look at their desk and look for those little things.

3

Kutija koju držim na stolu sa olovkama i stikerima je samo deo koji je tu, pored stola imam ladicu u kojoj držim sve šarene flomastere, bojice, markere i slično, jer šta god da radim volim da to ukrasim, podvučem ili ukoliko je nešto što obrađujem manje interesantno volim da to ulepšam.

The box that is on my table with pencils and stickers is just a part of those things that I have. I always love to use stickers, markers etc.

8

Na stolu mi se uvek nalazi moj mini organizator koji sam vam već više puta pokazala. Ukoliko pravim neki raspored ili želim nešto da uradim uvek to upisujem tu kako to ne bih zaboravila. Takođe je i tu rokovnik koji se nalazi iza njega u kojem pišem svaki post na papiru, ako u momentu nemam vremena da ga kucam i organizujem ispišem ga u njega.

On my desk I have my mini book of organization where I put all my tasks and obligations. Also the book under that mini book is a book of ideas and posts which I write there, before I write it on blog.

9

Iako sam već čitala ovu knjigu od Žane Poliakov, volim u ovim zimskim danima da se prisetim nekih tema i ponovo ih pređem jer na trenutak zaboravim ono što je važno, a to je da je sve ljubav i da je važno sve raditi od srca i sa osmehom na licu.

I am reading again book about love because sometimes I forget that everything is about love and working all with a smile.

14

Kao što vidite sto mi je pun nekih rokovnika, svesaka, blokčića i možda  će zvučati čudno ali oni me inspirišu 🙂 Sa desne strane svog stola imam tu drvenu plutu na koju kačim određene citate kako bih se u momentima umnog pada ili lenjosti brzo podigla i nastavila sa radom.

As you can see my desk is full of books and here you can see a book for blog, for notes, and little notepad and they are my inspiration for everything.

6

Bločić koji imam već četiri godine verovali ili ne, previše mi je drag i koristim ga baš u specijalnim situacijama i on me najviše podstiče na kreativnost jer je prelepo urađen.

This notepad I have for four years believe you or not, it is very precious for me and I use it for a lot of things.

7

11 12

Inače, od kada sam se preselila u Novi Sad kao student pa svih ovih 5 godina nikada nisam kitila sobu. Baš ništa. Ove godine sam želela da to promenim jer me često hvata nostalgija za kućom i porodicom i domom u kome sam odrasla. Ovo je sada moj dom i kićenjem ove male jelkice sam htela da ga malo utoplim.

Since I moved to Novi Sad as a student, through this five years I never decorated my room for New Year. This year I wanted to change that and I made a little three and I like it a lot.

5

Nisam želela da previše zalazim u detalje jer po mojim rokovnicima piše sve i svašta ima svakakvih skica takoo da sam to zadržala za sebe, htela sam malo da osvežim ovu nedelju sa ovim fotografijama. Šta se nalazim na vašem stolu i da li ste vi ljubitelj knjiških stvarčica kao i ja ?

I did not want to open my books or something because there is a lot of things in them. Maybe some post will be about it. What you have on your desk?

Do sledećeg posta, ljubim vas. / Until the next post, kisses.

Nina