Favoriti 2015. godine

1

Dobro veče drage moje, u večerašnjem postu želim da vam predstavim favorite godine. Odnosno stvari koje su mi obeležile ovu godinu, kojima sam prezadovoljna i koje ću definitivno koristiti i u sledećoj.

Otkriće godine je svakako AffiniMAT Maybelline puder koji je savršen za mene. U ovom postu sam napravila kratku recenziju ovog pudera pa više možete tu pročitati o tome. Dugo sam tragala za puderom koji će biti savršen za moj ten i konačno sam ga našla.

Dva proizvoda koji su postali must-have za moje nokte su definitivno: Eveline 8u1 za zaštitu noktiju i Golden Rose TOP COAT. Dugogodišnji sam korisnik Evelina za nokte i sve pohvale, a TOP COAT sam počela da koristim negde početkom godine i od tada je sastavni dodatak kada lakiram nokte.

Lak od Flormar-a koji mislim da imam više od dve godine međutim stajao je na dnu kutije gde mi stoje lakovi i tek sam ga otkrila letos i od tada sam zaljubljena  u njega. Prelepa ljubičasta boja sa šljokicama koje nisu preterano naglašene. Sigurno će biti na blogu.

I poslednja je nova maskara od Golden Rose-a, preoručila mi je devojka u radnji i ja sam prezadovoljna i sa kvalitetom, i sa četkicom i sa cenom ( 200,00 din. ). Možete da stavite jedan sloj i da dobijete lep izdužen oblik, a dva ukoliko izlazite uveče da dobijete gušće i još duže trepavice. I ono što je veliki plus je to što se veoma lako skida.

2

 

Ovo je otrkiće koje se desilo pred kraj godine, ali moram da spomenem. Maska za kosu od kompanije Hedera Vita koja je bila toliko divna da mi pošalje njihove proizvode na testiranje. O svim će biti uskoro na blogu jer jedan još uvek testiram, a ovaj sam iskoristila u roku od pola meseca. Više o ovoj masci ćete moći uskoro pročitati.

3

Nešto što koristim već treću godinu i što me štiti od sve i jedne prehlade i zahvaljujući tome sam rešila dosta problema. Srebrna voda o kojoj sam i govorila ranije, moje iskustvo sa njom je jedan veliki plus i planiram da napravim čitav post o njoj ukoliko vas bude interesovalo.

5

Proizvod za kosu koji koristim jako dugo, i kojeg se neću odreći nikada, osim ako ga ne ukinu 🙂 Odličan je i ako imate ravnu kosu i želite da je umirite pre pranja, a savršen je za moje lokne i krajevi su od njega mnogo lepši. Pritom miriše predivno.

6

Svaka knjiga koju sam pročitala ove godine  na mene je ostavila utisak i iz svake sam izvukla korisne stvari. Odlučila sam se za ove tri, iako sam dve čitala već pre par godina, ove godine sam ih ponovila plus novu. U pitanju su knjige autorke Žane Poliakov. Ukoliko vas zamaraju teške literature New Age psihologije, sa teškim rečima za koje vam trebaju dodatna objašnjenja i sl. ove knjige su odlične. Suština je objašnjena na jednostavan način, kroz gomilu primera što autorkinih što drugih ljudi. Pritom knjiga sadrži i dozu humora što se meni jako dopada.

Knjigu ćete moći čitati više puta tako da je odličan dodatak vašoj biblioteci knjiga.

U pitanju su:

Soul Food: sensational uvod u srećniji život

9

21 DAN MIND DETOX IZAZOV

11

I AM LOVE – još jedna knjiga o zbunjenosti

7

Na kraju moram da kažem da mi je žao što su fotografije ovakve, slikano je na dnevnoj svetlosti i beloj podlozi, međutim oblačno je i bolje nije moglo.

Koji su vaši veliki favoriti ove godine, i da li možda imate neku knjigu da preopručite za čitanje ovakvog tipa?

Do sledećeg posta, ljubim vas.

Nina