Moje iskustvo – Srebrna voda

Iako sam na samom početku blogovanja govorila o srebrnoj vodi, odlučila sam da ovaj post bude posvećen isključivo ovoj temi i mom iskustvu.

Višegodišnji sam korisnik ove specifične vode i do sada nisam imala negativno iskustvo, niti sam čula da je neko imao. Osim jednog čoveka koji je dobio plavu boju u licu od konzumiranja iste. Ne mogu da tvrdim da li je cilj anti – reklame, ili je nešto drugo, ali eto to je jedini primer.

IMG_20151227_140535

Prvo ću navesti najsvežiji primer mog iskustva a to je upala sinusa. Pre tačno dva meseca išla sam kući u Apatin i u roku od dva sata koliko sam se vozila uhvatio me je nos, kijanje i kašalj. Sledeće jutro nisam mogla da dišem i glava me je bolela stravično.

Nisam se do sada susretala sa upalom sinusa ali sudeći po pričama ljudi nije nimalo bezopasno i zahteva lečenje antibioticima. Na temu antiobiotika i mog stava o njima u nekom drugom postu. Ležim tako u krevetu i gledajući na maminu policu primetim kutiju od Srebrne vode i neki katalog pored o iskustvima. Čitala sam do sada na internetu, ali eto privukla me je knjiga iz nekog razloga.

IMG_20151227_140519

Čim sam otvorila prvo iskustvo na stranici bilo je ” Upala sinusa “. Dakle zaključićemo da me knjižica nije slučajno privukla, nema slučajnosti 🙂

U suštini nema velike mudrosti kod konzumiranja ove vode, samo su doze različite ali neko sam ko je koristi samo ujutru i uveče, odnosno dva puta. Kod nekih određenih bolesti se poseže i za više. I tako pročitam tu da uzmem običnu prskalicu i u nju sipam srebrne vode i prskam tri puta na dan.

Prvi dan – bilo bi grozno kada bih do detalja opisala šta sam sve izbacila tog dana od samo prvog špricanja, a kamoli posle drugog i trećeg.

Drugi dan – nemam glavobolju, nos mi bolje i dišem mnogo bolje.

Treći dan – dišem, nema bolova.

Samo sam prskala srebrnu vodu, tri puta direktno u nos. To je sve. Nije, i moram da dodam da sam verovala da će me proći. Jer kad biram između alternative i farmaceutskih lekova, verujem u prvo!

Jos jedna napomena: ovo nije nikakva plaćena reklama, niti pišem ovo iz nekih skrivenih namera. Jedina namera je moje iskustvo, a na vama je da procenite da li je nešto za vas ili ne.

IMG_20151227_140506

IMG_20151227_140512

Sledeći problem koji sam imala jesu ekcemi i bradavice u ustima. Od silnih lekova koje sam pila, mislim da mi je unutrašnjost usne duplje dosta oslabila i zbog toga je bila oštećena. Bila sam jako opterećena sa tim kada mi je izašlo i stalno sam to gledala u ogledalu. Međutim odlučila sam da se ponašam kao da toga nema, i pila sam srebrnu vodu kao i inače verujući da će nestati kad dođe vreme za to.

Nemam to više, ekcemi su nestali a bradavica se osušila i otpala.

IMG_20151227_140640

Treba da spomenem isto tako da nisam bila prehlađena godinama, sem sada u decembru mesecu kada sam radila u hladnom prostoru neko vreme i to vreme me je i uhvatila upala sinusa.

Nema jutarnjeg zadaha kao pre, možete da čistitie lice sa njom, da mažete na akne, ekceme, ožiljke, svrab.

Dakle, redovno je pijem svako jutro i veče prema dozeru koji dobijete. To je sve.

IMG_20151227_140459

Na uputstvu piše da srebrna voda pomaže kod: 

artritisa, reumatizma, mononukleoze, trovanja krvi, upale sinusa, upale krajnika, bronhitisa, astme, upale slepog creva, herpesa, gastritisa, čira, kondiloma, hemoroida, HIV virusa, kandide, infekcija, osipa, ožiljaka, seboreje, peruti, bradavica, nadimanja, dijaereje, meningitisa, antraksa, gljivičnih i virusnih infekcija, peska u bubregu itd.

U ovoj fazi života Srebrnu vodu pijem preventivno i ja sam zadovoljna.

Cena je u proseku 600 dinara, zavisi na čijeg proizvođača naiđete. Po onome što sam iskusila sa ovom vodom definitivno vredi novca.

Ukoliko je neko od vas imao iskustvo sa ovom vodom ili je takođe korisnik iste, podelite sa nama to u komentarima.

Do sledećeg posta, ljubim vas.

Nina

[wysija_form id=”1″]