Nova godina zaslužuje malo kreativnosti – New Year deserves a little creativity

Znam da u radnjama postoje jako lepe, ukrašene i išarane sveske, rokovnici i dr. Međutim ja više volim sama da se pobrinem za svoje drangulije, pa sam tako odlučila da ova godina počne sa obavezama koje sam upakovala zajedno sa lepuškastim detaljima, i spremne su da se ispunjavaju.

Pošto sam tek pre mesec dana krenula u bezglutensku dijetu, moram sve da pišem, obeležavam, u sat, šta jedem, koliko i čega. Odabrala sam ovaj rokovnik da mi služi kao dnevnik ishrane kako bih jasno mogla da pratim reakcije svog stomaka nakon jela.

Since I am on the gluten-free diet about one month, I have to write everything down, stuff like what I eat, how much, when, so I could easier see what is good for me, and what is not. I choose this planner to serve me like diary of diet.

Pored dnevnika, napravila sam svoju knjigu recepata. U njoj skupljam sve savete za lepotu, telo, duh, kao i recepte za moju novu ishranu.

I also made my own book of recipe for food, tips for beauty, body, spirit etc.

I naravno, obaveze ne bi mogle biti organizovane i izvršene na vreme da nema godišnjeg planera u koje sam zacrtala svoje ciljeve 🙂

And of course, obligations could not be more better organised than this. I put all my goals, wishes and obligations in this small planner, and I am ready to reach them 🙂

Sve je lakše kada se ulepša, pogotovo ako se obaveze tiču fakulteta, gomila stikera i markera u boji pomažu da se razbije monotonija suvoparne literature.
Do sledećeg posta 🙂
Everything is easier when it is in colors, with stickers and markers, especially if u have faculty obligations. You need a lot of colors to break the monotony od boring literature.
See you in the next post 🙂