Noviteti meseca Novembra

Ne kupujem kozmetiku u velikim količinama, jer neke proizvode koristim baš dugo, a neki su novi. Ovaj put ću vam pričati o novootkrivenim stvarima koje su mi jako pomogle.

6Prva stvar o kojoj bih malo da pričam jeste ovaj Johnson’s baby sapun koji mi je rešio dugoročni problem. Moram da naglasim da ne koristim puno kozmetike u vidu krema, i ovo što trenutno koristim je na biljnoj bazi. Nemam ništa protiv te kozmetike nego je moje lice vrlo specifično, pa kad već koristim šminku, onda sam smanjila hemiju kroz kreme.

Dugo sam se borila sa masnim licem, i uspevala sam da ga regulišem tu i tamo, međutim to je nešto što je vaš TIP kože i protiv toga se teško boriti. Ovaj sapun mi je majka poslala u paketu, i ja sam ga random odabrala za lice jer sam potrošila Bioten – ov piling i još uvek ga nisam obnovila.

Devojke koje imaju masno lice, znaju jako dobro kako je to ujutru probuditi se sa masnoćom, dva sata posle šminke T – zona poludi, večito se moraju koristiti oni listići.  Izluđivalo me je i kada se uslikam sa nekim a vidim sjaj na licu. Uf.

Ovaj sapun me je podsetio kako je to imati čisto, hidrirano lice bez masnoće i bubuljica. Ne mogu odgovorno da tvrdim da sam njemu dužnik što trenutno nemam akne, ali ništa drugo ne koristim.

Dosadašnji sapuni za masno lice su mi isušivali lice u nepodnošljivoj meri i brzo sam ih prestajala koristiti. Ovaj sapun koristim već drugi mesec i sve same pohvale. Cena mu je 70 dinara.

3

Sledeća stvar je ovaj  Balein dezedorans od kokosa. Jako je tanka linija kod proizvoda sa mirisom kokosa. Ili mi je muka od tog mirisa ili sam zaljubljena u njega. Ne znam kako to da objasnim, valjda je i to sastojaka koji se koriste sa aromom kokosa.

Ovaj dezedorans sam ugledala u Liliju i privukao me je izgled bočice, a kada sam ga probala i sam dezedorans. Lagan je, ne ostavlja tragove i drži ceo dan. A kada našpricate oseti se blagi miris kokosa. Divota. Cena mu je bila oko 180 dinara.

2

Hedera Vita proizvode sam dobila na testiranje, za sada sam zadovoljna ali potrebno je vreme da se uverim u rezltate. Tako da post će biti kada potrošim barem polovinu proizvoda. Što će sigurno biti brzo jer ih koristim svaki dan.

12250572_10205111105563023_2056471178_o

Ove kremice za ruke sam pronašla u Liliju. Htela sam da kupim ponovo Bioten-ovu, ali sam naišla na ove, svidelo mi se pakovanje i odlučila sam da kupim. Jedna je od argana a druga od nevena. Cena mu je 95 dinara.

8

Knjiga Žane Poliakov ” 21 dan mind detox “ je obavezno dok putujem autobusom na posao. Želela sam da je čitam uz detox organizma koji sam želela da organizujem, ali će to biit najverovatnije sledeće nedelje. Knjiga svakako zaslužuje duplo čitanje jer sadrži priče koje treba sebi ponavljati, i o njima pišu ljudi u vidu svojih iskustava. Prepouručujem.

12250487_10205111113163213_1508578173_o

I za kraj planer  Uređeni haos o kome sam pisala u prethodnom postu o tome kako da ostanete organizovani

 

To bi bilo to za trenutne novitete, jedva čekam da iskoristim Hederine proizvode jer mislim da su odličnog kvaliteta i da obećavaju, sapun obavezno probajte za masnu kožu , a svi koji volite kokosov miris proizvoda, ovaj će vam se sigurno dopasti.

Do sledećih noviteta, ljubim vas.

Nina