Noviteti na blogu : novi dizajn, kurs sminkanja…

Dobrodosli na novu stranicu bloga, nadam se da ste imali najbolje leto do sada i da ste ga proveli onako kako ste zeleli. Takodje se nadam da ste uzivali u Suncu i toplom vremenu jer nam polako ali sigurno stize jesen.

Pre nego sto krenete da citate post nadam se da vam se dopada novi dizajn bloga za koji je zasluzna moja najdraza Tijana kojoj sam zahvalna do neba na njenom trudu i radu. O njoj i njenim umecima u nekom od narednih postova.

Za vreme leta sam odmarala ali i pronasla novi posao koji mi trenutno odgovara u potpunosti. Medjutim pored toga poradila sam na jos jednoj stvarcici koja se zove – kurs sminkanja. Mislim da sam u nekom od prethodnih postova govorila kako nisam osoba koja se sminka preterano iz raznih razloga, nisam nikada ni razmisljala o kursu. Medjutim negde u julu mesecu mi je sasvim ” slucajno ” iskocila skola sminkanja  Natural beauty koju drzi nasa poznata modna dizajenerka ( i mnogo vise od toga ) Marina Micanovic. U momentu sam se odlucila da cu da se upisem. Skola se nalazi u Beogradu ali sam je ja pohadjala u Podgorici.

– Stranica Fashion over the rainbow sminke –

14138977_10206925620404760_1535213422_o

Prvo i osnovno sto nosim sa kursa to su metode prirodnog makeup-a, a drugo i ono sto je neprocenjivo to su nova poznanstva i neverovatna energija. Uklopile smo se od drugog casa i uopste nisam imala osecaj da se ne poznajemo vec smo radile kao da dugi niz godina saradjujemo zajedno. Pomagale smo jedna drugoj i sugerisale prilikom sminkanja. Marina je neverovatno talentovana i energicna osoba pored koje jednostavno ne mozete da ne budete to isto.

20160824_185640

Usla sam u svet sminke iznenada i dopalo mi se. Na taj nacin ispoljavam tu svoju kreativnu stranu i osecaj u ruci. Inspiracija mi dolazi sama u zavisnosti od osobe koju sminkam. I iskreno pre ovog kursa nisam bila osoba ” od boja “. Drzala sam se zemljanih tonova, ali od kada sam zavrsila kurs samo eksperimentisem sa jakim bojama 🙂

IMG_2082

Kroz sminkanje se ispoljava ono ko ste vi, kakav vam je temperament i karakter i neverovatno je kako je svaka od nas na kursu bila razlicita. Sve smo se trudile da ispunimo zadatke ali na svoj upecatljiv nacin.

unnamed (1)

Pre svega ovoga nisam znala koliko sminkom mozete da promenite lice osobe sa kojom radite. Sminkom mozete da promenite licni opis. Neverovatno je koliko sam se pronasla u tome iako pre toga nisam ni razmisljala  u tom pravcu.

20160824_204757

Na kraju poslednjeg casa smo jednom slatkom tortom proslavile jednomesecno druzenje smeha, sminke, kao i nasa poznanstva koja se sigurno nece zaustaviti tu. A Marini smo pozelele srecan put u Njujork kao i mnogo uspeha na njenoj reviji.

Nadam se da ste uzivali u ovom postu i da vam se dopao novi dizajn bloga. Usoro se druzimo sa novim postom i novim temama.

Ljubim vas do tad :*

Andjelina stranica Habanera with love

Sandrina stranica Makeup by me Sandra

Milenina stranica Makeup artist Mela

Suzanina stranica Suzana – profesionalno sminkanje