Second – Hand catch up: Cyclamen jacket

Dobar dan drage moje, na početku ovog posta poželeću vam divnu nedelju, punu slatkih obaveza koje će te obavljati bez muke i sa osmehom na licu. Nađite obavezno vreme za sebe i svoj mir 🙂
U prošlom POSTU sam vam pokazala moj DIY duks, a danas vam predstavljam odličan ulov u Secon-Hand prodavnici u Novom Sadu.
Hello my lovelies, at the beginning of the week I want to wish you nice and happy days, full of sweet obligations.
I the last POST i showed you my DIY shirt, and today I want to present you my catch-up in Secon-Hand store.
Nemam problem sa tom garderobom, jer možete da prepoznate odeću koja je prošla hemijsko čišćenje i koja nije. Danas ću vam predstaviti jednu od prodavnica koju često posećujem, a nalazi se na adresi:

Retko kada idem namenski u ovakve prodavnice baš da tražim nešto već uglavnom svraćam u prolazu “da vidim šta ima” i volim da provedem tamo vreme i da tražim inspiraciju za sve.
Od starih modela ženskih stvari, do najnovijih i pošto sam krenula na šivenje ta prodavnica mi odlično služi da vidim kako određeni krojevi izgledaju uživo, i kako se materijali ponašaju na određenim modelima. I tako dok sam razgledala ovaj put ženske sakoe, sasvim slučajno ugledam ovu ciklama boju kako viri iz gomile tmurnih i odlučim da je izvučem sa ofingera.
I love to go to this kind of stores because I can find inspiration for my designs, and I can see different styles from past time through today. And while I was looking, this time women’s jackets, I accidentally saw this cyclamen jacket how sticking out of the rest of clothes.

Retko kada se osvrćem na ovakve boje, ali ova mi se baš dopala da je uzmem pored svih sivih i crnih u mom ormanu.
I do not often turn to these colors, but this one I really liked so I could break in the monotony of gray and black in my closet.

 Naramenice su nešto što se uvek nosilo, da li u ovakvoj formi, ili nekoj čudnijoj, uvek su bile prisutne. Mislim da mnogo bolje ističu ramena i daju sakoima dodatnu ženstvenost. 
Suspenders are something that always had been worn, in every single form. I think they stand out shoulders and everything looks more feminine.

Jako mi je žao što je vreme loše pa ne mogu lepše da uslikam da vidite boju, u svkaom slučaju ovaj sako će biti u nekom od outfit postova pa će se bolje videti.

Dvoumim se još uvek da li da ga preradim i napravim da bude malo više strukiran, ili da ga ostavim ovao ravnim jer mi se i tako dopada.
Ono što mi se najviše sviđa je okovratni deo, jer nema klasičnu kragnu već je isečeno.
I am so sorry that you can see true color of this jacket because of the weather, but I will wear it in some outfit so you could see.
I have a doubt If I should remodel to be more womans, or I should leave  it like this. I like both.
What I like the most is lanyards part, because there is not a classic collar than is cut up.

I na kraju ovog posta red je i da kažem cenu ovog sakoa. Malo sam ostala u čudu kada sam videla da iznosi: 150 dinara. Da… Bila je na sniženju, a prethodna cena je bila 400 dinara. Apsolutno sam bila oduševljena i jedva čekam da joj dodam neke detalje i da je pripremim za proleće.
Nadam se da vam se dopao ovaj post, biće ih još kada god “naletim” na ovakve stvari. 
Do sledećeg posta, ljubim vas :*
I hope you liked this post, I will made more of them every time I “run on ” this good things.
Until the next post, kisses :*