Second- Hand ulov i šta se nalazi u mojoj torbi: Zara Basic ( Spring – Summer 2013 )

E pa drage moje dame, vreme je da se vratimo na priču o Second – Hand stvarčicama.

Negde u februaru mesecu ove godine objavila sam post Cyclamen jacket u kojem sam vam predstavila odličnu jaknicu koju sam našla u Second – Hand prodavnici.HARK!

Ovaj put ću vam predstaviti torbu na koju sam ponosna i sa kojom sa prezadovoljna. Napraviću mali uvod pre nego što vam pokažem o kakvoj je torbi reč.

Pre neki dan, krenula sam sa posla razmišljajući kako ću dnevnicu koju sam zaradila taj dan ostaviti sa strane dok ne naiđem na nešto što će me oduševiti. Iskreno u poslednjih godinu dana, prestala sam da kupujem garderobu na prvu loptu i da bez razmišljanja odvajam novac na stvari koje mi nisu preko potrebne. A to zato što sam punila orman stvarima koje su bez lične i sve sam manje znala šta ću da obučem.

I tako posle posla, nakon što sam ušla u autobus odlučim da izađem jednu stanicu pre kuće i malo prošetam. Idući ulicom sasvim slučajno ugledam novi Second – Hand ( ili je za mene novi jer sam ga tek tada primetila ) i u izlogu torbu.  Volim jednostavne modele torbi. Boje su uglavnom neutralne, nikako jako upadljive.

Ostadoh ja tako da gledam u torbu koja mi se jako dopala, i naravno da se u tom trenutku odvija polemika u mojoj glavi. Da li da uđem da je samo pogledam, da li da je kupim ili  da samo produžim? Samu sam sebe utešila tako što sam shvatila da nisam slučajno baš danas odlučila da sačuvam novac za nešto posebno, da nisam slučajno danas odlučila da izađem stanicu ranije ( što skoro nikada ne radim, osim ako ne treba nešto da obavim ), i da nisam slučajno maštala o baš takvoj torbi i upravo naletela na nju. Jednostavnoj, sa neutralnim bojama i takvog oblika.

 

Ova Second – Hand prodavnica se nalazi na Bulevaru Oslobođenja preko puta Futoške pijace u Novom Sadu. Garderoba je lepo organizovana i
možete se lako snaći šta god vas interesuje.

Torba je koštala čitavih 1000 dinara. Njena cena je ( dok je bila aktuelna u radnji ) bila mnogo veća. Zato ovo smatram odličnim ulovom.

Ima samo jednu malu manu, a to je jedan cibzar sa desne strane koji fali, ali to i nije neki problem.

IMG_20150919_124154

Takođe, kao deo ovog posta želela sam da vam pokažem šta nosim u torbi svaki dan.

Na prvom mestu se nalazi novčanik. Ovaj sam dobila na poklon i iako nisam ljubitelj narandžaste boje, ova mi je predivna.

IMG_20150919_152245

Naravno tu je uvek kozmetika, ali u ovom slučaju krema za ruke i vlažne maramice. Koristim autobus kao prevozno sredstvo do posla, i uvek mi je potrebno nešto za dezinfekciju ruku.

Takođe su sa mnom uvek i Essence all about matt maramice koje koristim jer imam mešovitu kožu i moram da priznam da su odlične.

Toplo preporućujem Bioten perfect hands kremu za ruke. O njihovim proizvodima u nekom od sledećih postova.

IMG_20150919_152524

Pošto sam se opet vratila blogovanju, planiranju i zapisivanju svega što mi padne napamet vezano za isti, sa mnom idu i rokovnici Uređeni haos koje imam već godinu dana i sa kojima sam prezadovoljna. Odlično su organizovani i uživanje je planirati uz njih.

IMG_20150919_152758I za kraj, tu je uvek mali notesić i olovke koje su uvek preko potrebne.

IMG_20150919_152634

Kod ove torbe mi se sviđa i kako lepo mogu da se organizuju stvari , i ono što mi je jako važno ima veoma jake ručke tako da mi nije teška za nošenje.

IMG_20150919_152848

Nadam se da ste uživale u ovom postu i obavezno mi napišite šta vi nosite u svojoj torbi svaki dan.

IMG_20150919_124534 (1).jpg

Do sledećeg posta, ljubim vas.

Nina